Gratis!

Kookboekje De Kleine Smaakmaker

Artikelnummer: G005
Artikel 1 van 5
GRATIS

Inspireer uw klanten

Met dit Kleine Kookboekje worden consumenten geïnspireerd wat vaker met de Hollandse garnaal aan de slag te gaan en misschien de klassieke garnalencocktail te vervangen door een ander recept met Hollandse garnalen. ​In samenwerking met vier bekende chef-koks hebben wij het Kleine Garnalen Kookboekje samengesteld. In het kookboekje, op A6-formaat, staan de favoriete recepten van chefs Mathijs Vrieze (RTL4), Hugo Kennis (24Kitchen en Expeditie Robinson), Samuel Levie (culinair ondernemer) en Jim de Jong (GaultMillau Jonge Topchef 2019) met de Hollandse garnaal in de hoofdrol. Als bonus zijn er nog drie andere inspirerende recepten toegevoegd.

Lekker, lokaal én verantwoord

There’s nothing wrong with being small. En zo is het maar net! ‘Onze’ Hollandse garnaal staat, in binnen- én buitenland, bekend om zijn zilte en lichtzoete smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. Ondanks dat de Hollandse garnaal geliefd is bij velen wordt er nog opvallend weinig mee gevarieerd in Nederlandse keukens.

Bestel het gratis Kookboekje ‘De Kleine Smaakmaker’

Het Kleine Kookboekje is gratis (exclusief verzendkosten) te bestellen. Wees er snel bij, want OP=OP.
Dit promotiemateriaal is ter ondersteuning van de campagne ''De kleine smaakmaker''. Lees hier meer over deze campagne.

 

 

Deze actie is mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie middels het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV). Reden wij waarom dit kookboekje gratis kunnen aanbieden! U betaalt enkel de verzendkosten.

Let op: Er kunnen slechts 100 exemplaren per onderneming worden besteld. Mocht u meerdere pakketten willen bestellen neem dan contact op met het Nederlands Visbureau via info@visbureau.nl. Bestelt u via de webshop meer dan 100 exemplaren? Dan nemen wij uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Bestel nu de nieuwste editie

De redactie heeft vol enthousiasme de voorjaarseditie van Visculinair samengesteld. Ook deze uitgave staat wederom boordevol inspirerende verhalen en visrecepten. Naast aandacht voor bekende vissoorten zoals kabeljauw, makreel en langoustine staat ook vis uit blik centraal en laten wij Antje Monteiro aan het woord.  

Verder vinden uw klanten in dit magazine allerlei frisse en eenvoudige lentegerechten met de Vis van de Maanden maart, april en mei.

Bestel hier het magazine, want OP=OP

Set 'Noordzee vol vis' promotiemateriaal

Bent u ook trots op Noordzeevis en laat u iedereen graag kennis maken met dit prachtige streekproduct?
Draag dan uw steentje bij aan de collectieve promotie van Noordzeevis door dit promotiemateriaal een plaats te geven in uw winkel of kraam.

De set is GRATIS te bestellen via deze link!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gratis receptenboekjes Makreel Vetgoed

Om de Vis van de Maand april extra te promoten, hebben wij voor u GRATIS receptenboekjes om weg te geven.

Hierin staan vijf vetlekkere makreelgerechten die uw klanten inspireren aan de slag te gaan met dit vette visje. Een doos telt 50 boekjes. 

Bestel ze eenvoudig hier en betaal alleen de verzendkosten! 

Bestel nu de A2 poster Visvangstgebieden voor op de winkelvloer

 

Bestel de poster hier

© 2015 - 2024 Webshop Visbureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel