Visculinair magazine en kookboek
Klantenbinder, bron van heerlijke recepten en een inkijkje in de vissector: dat is het magazine Visculinair. In eigen beheer ontwikkelt het Nederlands Visbureau Visculinair. Het is een kwartaalmagazine dat in januari, juni, september en december verschijnt. Het magazine is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.
In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.
Abonnement
Ontvangt u Visculinair magazine liever ieder kwartaal automatisch?
Neem dan een abonnement op het blad. Kijk voor meer informatie op:
- Visculinair maart 2020 (100 stuks)
De voorjaarseditie van Visculinair Magazine is het ideale presentje voor uw klanten. Inspireer uw klanten om vaker vis op het menu te zetten!
€ 25,00 - Kookboek Visculinair 20 stuks in displaydoos
Kookboek van 84 pagina's met 46 visrecepten van de Nederlandse vissersvloot. Boordevol achtergrondinformatie over vissoorten, bereidingswijzen en de vissector. Met handige ringband en afwasbare kaft. Verkoopprijs € 8,95.
Boek…€ 120,00
Pre-order nu de zomereditie Visculinair!
Bezorg uw (vaste) klanten een vissige zomer met deze nieuwe uitgave vol zomerse visgerechten, uitjes en interessante verhalen! Inspireer ze aan de slag te gaan met de bekende haring en de Vis van de Maanden juli en augustus, dorade en schol.
Pre-order hier nu het magazine, want OP=OP
Set 'Noordzee vol vis' promotiemateriaal
Bent u ook trots op Noordzeevis en laat u iedereen graag kennis maken met dit prachtige streekproduct?
Draag dan uw steentje bij aan de collectieve promotie van Noordzeevis door dit promotiemateriaal een plaats te geven in uw winkel of kraam.
Winkelwagen
Visculinair Kookboek
Kookboek van 84 pagina's met 46 visrecepten van de Nederlandse vissersvloot. Het kookboek bevat naast heerlijke visrecepten ook achtergrondinformatie over vissoorten en de vissector. Met handige ringband en afwasbare kaft.
Boek wordt geleverd in fraaie displaydoos met 20 boeken.
Bestel het hier.