Noordzeevis uit Scheveningen deel 1
Veel mensen eten zalm en tonijn, maar waarom niet een keer wijting of rode poon? Noorzeevis is lekker van smaak, lokaal gevangen en van hoge kwaliteit.
Met dit kookboek maak je kennis met deze lekkere, duurzame en gezonde vissen die de Noordzee te bieden heeft. We willen je inspireren om in het restaurant of bij de viswinkel een visje te bestellen uit de Noordzee, of thuis met de Noordzeevis aan de slag te gaan.
Noordzeevis, dat is pas een lekkere, gezonde en verantwoorde keuze!
Andere klanten kochten ook
- Kookboek Visculinair
Hét kookboek voor iedere visliefhebber. Het boek bevat 84 pagina's met 46 visrecepten van de Nederlandse vissersvloot. Boordevol achtergrondinformatie over vissoorten, bereidingswijzen en de vissector. Met handige ringband en…
€ 8,95 - Noordzeevis uit Scheveningen deel 2
De stichting Noordzeevis uit Scheveningen wil ook jongeren enthousiast maken voor vis uit de Noordzee. Dit kookboek laat zien welke vissoorten de Noordzee te bieden heeft en hoe lekker en veelzijdig lokale vis kan zijn.
€ 18,30 GRATIS
Kookboekje De Kleine SmaakmakerMet dit Kleine Kookboekje willen we jou inspireren om met de Hollandse garnaal aan de slag te gaan. Met slechts een kleine hoeveelheid geeft deze kleine smaakmaker al een ware smaakexplosie aan de meest uiteenlopende gerechten.
- Visculinair magazine (jaargang 2020)
Kwartaalblad, vol recepten, tips en achtergrondverhalen over vis. 4 uitgaven voor € 4,-.
€ 4,00