Kookboeken
In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking. Neem ook een kijkje bij onze andere twee kookboeken.
- Kookboek Visculinair
Hét kookboek voor iedere visliefhebber. Het boek bevat 84 pagina's met 46 visrecepten van de Nederlandse vissersvloot. Boordevol achtergrondinformatie over vissoorten, bereidingswijzen en de vissector. Met handige ringband en…
€ 8,95 - Noordzeevis uit Scheveningen deel 1
Met dit kookboek maak je kennis met deze lekkere, duurzame en gezonde vissen die de Noordzee te bieden heeft. We willen je inspireren met Noordzeevis aan de slag te gaan.
€ 18,30 - Noordzeevis uit Scheveningen deel 2
De stichting Noordzeevis uit Scheveningen wil ook jongeren enthousiast maken voor vis uit de Noordzee. Dit kookboek laat zien welke vissoorten de Noordzee te bieden heeft en hoe lekker en veelzijdig lokale vis kan zijn.
€ 18,30 - Kookboek Noordzeevis uit IJmuiden
'Noordzeevis uit IJmuiden’: een boek vol verhalen en recepten.
€ 19,50 GRATIS
Kookboekje De Kleine SmaakmakerMet dit Kleine Kookboekje willen we jou inspireren om met de Hollandse garnaal aan de slag te gaan. Met slechts een kleine hoeveelheid geeft deze kleine smaakmaker al een ware smaakexplosie aan de meest uiteenlopende gerechten.
Bestel de Visculinair zomereditie
Bestel hier het magazine, want OP=OP