Visculinair magazine en kookboek

Klantenbinder, bron van heerlijke recepten en een inkijkje in de vissector: dat is Visculinair Magazine. In eigen beheer ontwikkelt het Nederlands Visbureau het Visculinair Magazine. Het is een kwartaalmagazine dat in januari, juni, september en december verschijnt. Het magazine is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.

In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.

  • NIEUW

    Visculinair Magazine september 2018 (100 stuks) Lustrumuitgave
    Visculinair Magazine september 2018 (100 stuks) Lustrumuitgave

    Feestelijk versierd! Vijf jaar geleden is het al weer, dat de eerste uitgave van Visculinair Magazine dat door het Nederlands Visbureau werd geproduceerd en van de pers rolde. Een blad met culinaire inspiratie voor de…

    € 25,00
  • Visculinair Magazine juni 2018 (100 stuks)
    Visculinair Magazine juni 2018 (100 stuks)

    Visculinair Magazine zomer 2018 is uit! Deze keer staat het 36-pagina dikke blad vol heerlijke barbecuerecepten incl. handige tips waarmee het niet kan mislukken. Geen bbqweer? Geen nood: er staan ook de lekkerste haringrecepten…

    € 25,00
  • Visculinair Magazine maart 2018 (100 stuks)
    Visculinair Magazine maart 2018 (100 stuks)

    Aan de temperatuur is het misschien niet te merken, maar het voorjaar komt er toch echt weer aan. En een nieuw seizoen betekent ook weer een nieuwe editie van ons culinaire inspiratiemagazine over vis: Visculinair Magazine. Vanaf…

    € 25,00
  • Visculinair Magazine december 2017 (100 stuks)
    Visculinair Magazine december 2017 (100 stuks)

    De hekkensluiter van deze jaargang Visculinair Magazine is uit! We hebben weer 36 pagina's vol receptinspiratie, achtergrondverhalen uit de sector en natuurlijk aandacht voor de Vissen van de maand december, januari en februari:…

    € 25,00
  • Visculinair Magazine september 2017 (100 stuks)
    Visculinair Magazine september 2017 (100 stuks)

    We hopen natuurlijk allemaal op een mooie lange nazomer, maar met de nieuwe editie van Visculinair magazine kijken we ook alvast naar de herfst met heerlijke recepten en uiteraard veel aandacht voor de vissen van de maand,…

    € 25,00
  • HARINGSPECIAL

    Visculinair magazine  juni 2017 (100 stuks)
    Visculinair magazine juni 2017 (100 stuks)

    Zomereditie, met uiteraard veel aandacht voor de Hollandse nieuwe! Maar ook Tong en Langaustine komen ruimschoots aan bod. Naast vele makkerlijke en zomerse recepten hebben we ook iets vernieuwends waarme je familie en vrienden…

    € 25,00
  • Visculinair magazine maart 2017 (100 stuks)
    Visculinair magazine maart 2017 (100 stuks)

    Kwartaalblad, vol recepten, tips en achergrondverhalen over vis. Distributie exclusief via de visdetailhandel.

    € 25,00
  • Kookboek Visculinair 20 stuks in displaydoos
    Kookboek Visculinair 20 stuks in displaydoos

    Kookboek van 84 pagina's met 46 visrecepten van de Nederlandse vissersvloot. Boordevol achtergrondinformatie over vissoorten, bereidingswijzen en de vissector. Met handige ringband en afwasbare kaft. Verkoopprijs € 8,95.

    Boek…

    € 120,00

Kookboekenweek

Van 10 t/m 18 november is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren wij de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Nu het Visculinair kookboek voor maar € 5,-!

Hollandse garnaal promotiemateriaal

Hollandse garnaal promotiemateriaal

In de maand september krijgt deze kleine smaakmaker het podium dat hij verdient en laten we graag zien hoe veelzijdig hij eigenlijk is. Bestel hier Hollandse garnaal promotiemateriaal!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Lustrumuitgave Visculinair Magazine

Visculinair Magazine

Feestelijk versierd! Vijf jaar geleden is het al weer, dat de eerste uitgave van Visculinair Magazine dat door het Nederlands Visbureau werd geproduceerd. Een blad met culinaire inspiratie voor de visliefhebbers met daarbij een inkijkje in de wereld achter het product!

Een cadeautje voor uw klant! Bestel hier.

© 2015 - 2018 Webshop Visbureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.