Visculinair magazine en kookboek

Klantenbinder, bron van heerlijke recepten en een inkijkje in de vissector: dat is Visculinair Magazine. In eigen beheer ontwikkelt het Nederlands Visbureau het Visculinair Magazine. Het is een kwartaalmagazine dat in januari, juni, september en december verschijnt. Het magazine is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.

In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.

Abonnement

Ontvangt u Visculinair magazine liever ieder kwartaal automatisch?
Neem dan een abonnement op het blad. Kijk voor meer informatie op:

https://visbureau.nl/abonneren-visculinair

Sorteer op

PRE-ORDER: Lente-editie Visculinair

De lente-editie van Visculinair is bestelbaar!

 

'Vis van de Maand' 2021 - bestel uw promotiemateriaal hier

Elk jaar stelt het Nederlands Visbureau in samenwerking met de vissector de ‘Vis van de Maand’-kalender vast. Elke maand wordt een andere soort uitgelicht, rekening houdend met de seizoenen en welke soort extra promotie (en dus een podium) verdient.
Bestel uw promotiemateriaal in onze webshop!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Toonbankdisplay met makreel receptenboekjes OP=OP

 

Deze maand is makreel de 'Vis van de Maand'. Inspireer uw klanten met deze opvallende toonbankdisplay voorzien van 100 Makreelrecepten-boekjes.

Bestel nu de A2 poster Visvangstgebieden voor op de winkelvloer

 

Bestel de poster hier

© 2015 - 2021 Webshop Visbureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel