Visculinair magazine en kookboek

Klantenbinder, bron van heerlijke recepten en een inkijkje in de vissector: dat is het magazine Visculinair. In eigen beheer ontwikkelt het Nederlands Visbureau Visculinair. Het is een kwartaalmagazine dat in januari, juni, september en december verschijnt. Het magazine is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.

In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.

Abonnement

Ontvangt u Visculinair magazine liever ieder kwartaal automatisch en goedkoper?
Met een abonnement bespaart u tot wel €20,- per jaar.

Kijk voor meer informatie op:

https://visbureau.nl/abonneren-visculinair

 

Sorteer op

Bestel de A2 poster Visvangstgebieden voor op de winkelvloer

Bestel de poster hier

© 2015 - 2024 Webshop Visbureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel