Visculinair magazine en kookboek
Klantenbinder, bron van heerlijke recepten en een inkijkje in de vissector: dat is het magazine Visculinair. In eigen beheer ontwikkelt het Nederlands Visbureau Visculinair. Het is een kwartaalmagazine dat in januari, juni, september en december verschijnt. Het magazine is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.
In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.
Abonnement
Ontvangt u Visculinair magazine liever ieder kwartaal automatisch en goedkoper?
Met een abonnement bespaart u tot wel €20,- per jaar.
Kijk voor meer informatie op:
https://visbureau.nl/abonneren-visculinair
NIEUW
- Visculinair voorjaar 2024 (100 stuks)
De nieuwe voorjaarseditie van de Visculinair is weer uit!
€ 35,00 - Visculinair winter 2023-2024 (100 stuks)
De feestmaand staat voor de deur! Een mooie periode om uw klanten een feestelijke attentie te geven bij hun aankopen.
€ 30,00 - Kookboek Visculinair 20 stuks in displaydoos
Kookboek van 84 pagina's met 46 visrecepten van de Nederlandse vissersvloot. Boordevol achtergrondinformatie over vissoorten, bereidingswijzen en de vissector. Met handige ringband en afwasbare kaft. Verkoopprijs € 8,95.
Boek…€ 120,00
Bestel de Visculinair zomereditie
Bestel hier het magazine, want OP=OP