Visculinair winter 2024-2025
Deze wintereditie staat vol inspiratie voor gezellige tafelmomenten, van feestelijke inspiratie tot unieke verhalen uit de sector. Met exclusieve gerechten uit het nieuwe kookboek van chef Tobias Camman en een kijkje op de werkvloer met oesterkweker Hans Nelis biedt het culinair magazine Visculinair alles wat jij nodig hebt deze winter van heerlijke visgerechten te genieten.
Andere klanten kochten ook
- Kookboek Visculinair
Hét kookboek voor iedere visliefhebber. Het boek bevat 84 pagina's met 46 visrecepten van de Nederlandse vissersvloot. Boordevol achtergrondinformatie over vissoorten, bereidingswijzen en de vissector. Met handige ringband en…
€ 8,95 GRATIS
Kookboekje De Kleine SmaakmakerMet dit Kleine Kookboekje willen we jou inspireren om met de Hollandse garnaal aan de slag te gaan. Met slechts een kleine hoeveelheid geeft deze kleine smaakmaker al een ware smaakexplosie aan de meest uiteenlopende gerechten.
- Noordzeevis uit Scheveningen deel 1
Met dit kookboek maak je kennis met deze lekkere, duurzame en gezonde vissen die de Noordzee te bieden heeft. We willen je inspireren met Noordzeevis aan de slag te gaan.
€ 18,30 - Noordzeevis uit Scheveningen deel 2
De stichting Noordzeevis uit Scheveningen wil ook jongeren enthousiast maken voor vis uit de Noordzee. Dit kookboek laat zien welke vissoorten de Noordzee te bieden heeft en hoe lekker en veelzijdig lokale vis kan zijn.
€ 18,30 Maart uitverkocht
Visculinair magazine 3 uitgaven (jaargang 2023)Kwartaalblad, vol recepten, tips en achtergrondverhalen over vis. 4 uitgaven voor € 3,-!
€ 3,00