Gratis!

Kookboekje De Kleine Smaakmaker

Artikelnummer: G005
Artikel 1 van 5
GRATIS

Inspireer uw klanten

Met dit Kleine Kookboekje worden consumenten geïnspireerd wat vaker met de Hollandse garnaal aan de slag te gaan en misschien de klassieke garnalencocktail te vervangen door een ander recept met Hollandse garnalen. ​In samenwerking met vier bekende chef-koks hebben wij het Kleine Garnalen Kookboekje samengesteld. In het kookboekje, op A6-formaat, staan de favoriete recepten van chefs Mathijs Vrieze (RTL4), Hugo Kennis (24Kitchen en Expeditie Robinson), Samuel Levie (culinair ondernemer) en Jim de Jong (GaultMillau Jonge Topchef 2019) met de Hollandse garnaal in de hoofdrol. Als bonus zijn er nog drie andere inspirerende recepten toegevoegd.

Lekker, lokaal én verantwoord

There’s nothing wrong with being small. En zo is het maar net! ‘Onze’ Hollandse garnaal staat, in binnen- én buitenland, bekend om zijn zilte en lichtzoete smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. Ondanks dat de Hollandse garnaal geliefd is bij velen wordt er nog opvallend weinig mee gevarieerd in Nederlandse keukens.

Bestel het gratis Kookboekje ‘De Kleine Smaakmaker’

Het Kleine Kookboekje is gratis (exclusief verzendkosten) te bestellen. Wees er snel bij, want OP=OP.
Dit promotiemateriaal is ter ondersteuning van de campagne ''De kleine smaakmaker''. Lees hier meer over deze campagne.

 

 

Deze actie is mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie middels het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV). Reden wij waarom dit kookboekje gratis kunnen aanbieden! U betaalt enkel de verzendkosten.

Let op: Er kunnen slechts 100 exemplaren per onderneming worden besteld. Mocht u meerdere pakketten willen bestellen neem dan contact op met het Nederlands Visbureau via info@visbureau.nl. Bestelt u via de webshop meer dan 100 exemplaren? Dan nemen wij uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Grijp niet mis en bestel snel de Visculinair zomereditie

 

De zomereditie van het culinair magazine Visculinair is te bestellen. Een uitgave waarin natuurlijk haring een prominente plek krijgt. Verder vinden uw klanten in dit exemplaar interessante verhalen van sectorgenoten en worden ze ook geïnspireerd met o.a. de Vis van de Maanden juli (schol) en augustus (poon) aan de slag te gaan.

Bestel hier het magazine, want OP=OP

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Bent u klaar voor de start? Ontvang een gratis raamposter bij uw bestelling!

Laat uw klanten en voorbijgangers weten dat u natuurlijk ook Hollandse Nieuwe verkoopt en val op met het daarvoor bestemde promotie- materiaal! Van een A2-poster of raamstrook tot een beachvlag of een kartonnen haringmeisje; de keuze in onze webshop is reuze.

Neem hier snel een kijkje

Heeft u veel Duitse klanten of staat u ook op de Duitse markt?

Vind hier al het Duitstalige haringpromotie materiaal!

Bestel nu de A2 poster Visvangstgebieden voor op de winkelvloer

 

Bestel de poster hier

© 2015 - 2024 Webshop Visbureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel