Gratis!

Kookboekje De Kleine Smaakmaker

Artikelnummer: G005
Artikel 1 van 5 Volgende
GRATIS

Inspireer uw klanten

Met dit Kleine Kookboekje worden consumenten geïnspireerd wat vaker met de Hollandse garnaal aan de slag te gaan en misschien de klassieke garnalencocktail te vervangen door een ander recept met Hollandse garnalen. ​In samenwerking met vier bekende chef-koks hebben wij het Kleine Garnalen Kookboekje samengesteld. In het kookboekje, op A6-formaat, staan de favoriete recepten van chefs Mathijs Vrieze (RTL4), Hugo Kennis (24Kitchen en Expeditie Robinson), Samuel Levie (culinair ondernemer) en Jim de Jong (GaultMillau Jonge Topchef 2019) met de Hollandse garnaal in de hoofdrol. Als bonus zijn er nog drie andere inspirerende recepten toegevoegd.

Lekker, lokaal én verantwoord

There’s nothing wrong with being small. En zo is het maar net! ‘Onze’ Hollandse garnaal staat, in binnen- én buitenland, bekend om zijn zilte en lichtzoete smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. Ondanks dat de Hollandse garnaal geliefd is bij velen wordt er nog opvallend weinig mee gevarieerd in Nederlandse keukens.

Bestel het gratis Kookboekje ‘De Kleine Smaakmaker’

Het Kleine Kookboekje is gratis (exclusief verzendkosten) te bestellen. Wees er snel bij, want OP=OP.
Dit promotiemateriaal is ter ondersteuning van de campagne ''De kleine smaakmaker''. Lees hier meer over deze campagne.

 

 

Deze actie is mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie middels het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV). Reden wij waarom dit kookboekje gratis kunnen aanbieden! U betaalt enkel de verzendkosten.

Let op: Er kunnen slechts 100 exemplaren per onderneming worden besteld. Mocht u meerdere pakketten willen bestellen neem dan contact op met het Nederlands Visbureau via info@visbureau.nl. Bestelt u via de webshop meer dan 100 exemplaren? Dan nemen wij uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Bestel nu de herfsteditie Visculinair!

Hoera! Visculinair viert in september haar 10e verjaardag. En dat willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. In deze jubileumeditie nemen wij uw (vaste) klanten mee achter de schermen en laten wij sectorgenoten aan het woord over actuele onderwerpen. 

Geen culinair magazine zonder heerlijke gerechten natuurlijk. In deze uitgave dan ook veel recepten waarbij de Vis van de Maand september, oktober en november centraal staan.  

Bestel hier nu het magazine, want OP=OP

Set 'Noordzee vol vis' promotiemateriaal

Bent u ook trots op Noordzeevis en laat u iedereen graag kennis maken met dit prachtige streekproduct?
Draag dan uw steentje bij aan de collectieve promotie van Noordzeevis door dit promotiemateriaal een plaats te geven in uw winkel of kraam.

De set is GRATIS te bestellen via deze link!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

De Hollandse garnaal - Vis van de Maand September

De Hollandse garnaal mag dan klein zijn, de smaak is groots. Zoet en ziltig, een alleskunner, omdat hij aan veel gerechten nét dat beetje extra toevoegt. Je kunt er bovendien, ongeacht het seizoen, eindeloos mee experimenteren, want Hollandse garnalen zijn het hele jaar door verkrijgbaar. De hoogste tijd om deze kleine smaakmaker in de spotlight te zetten en te laten zien hoe veelzijdig hij eigenlijk is.

Voor ondernemers bieden wij een aantal gratis promotieartikelen van de campagne 'De kleine smaakmaker'.

Bestel het hier

Bestel nu de A2 poster Visvangstgebieden voor op de winkelvloer

 

Bestel de poster hier

© 2015 - 2023 Webshop Visbureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel